Стойчо Младенов шокира: Не си говоря с Ганчев, не съм участвал в зимната селекция

"Наредено е да се показват картони на ЦСКА", заяви треньорът на "червените"

11.04.2022 | 12:28 Редактор: Жаклина Иванова

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че от декември месец насам не си говори със собственика Гриша Ганчев.

Специалистът заяви, че в края на миналата година се е случило нещо, което ги е отдалечило един от друг и оттогава не са в комуникация. Младенов също така не е взел участие в последната селекция на "червените".

"Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. Българските клубове, в които е дадена тази възможност, имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам", каза той.

"До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност. Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта, не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация", смята Младенов.

"Имаме над 70 картона. Половината отбор е с натрупани картони. Терорът продължава срещу нас. Всеки мач ни отсъства някой. Кой е виновен? Обезверяват ни, да изпаднем в отчаяние. Цирк! Дори и нашите преотстъпени футболисти малтретират. Не сме слепи, това че мълчахме досега, не значи, че не виждаме", категоричен бе треньорът на ЦСКА.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК